Friday, 3 December 2010

Femifascismen rider igjen

Wikileaksmannen Julian Assange blir nå internasjonalt etterlyst som superterrorist, og USAs sannsynlige neste president, Sarah Palin, sier at han må jaktes på som Osama bin Laden.

NATOs generalsekretær advarer om ham som en trussel mot verdensfreden, selv om Assange ikke har et eneste fysisk våpen under sin kommando.

Og en rekke politikere, med sine støttespillere både i USA og Europa, skriker og bærer seg fælt.

Men ingen bryr seg jo lenger om hvordan dette faktisk begynte.

Anna Ardin har bekreftet å stå bak voldtektsanmeldelsen av Assange.

Hun innbød Julian Assange til Sverige for å holde foredrag i Broderskapsrørelsen, og han bodde hos henne i ei uke.

Så bråkte de to om kondombruk, og hun kastet ham ut.

Nordisk Tribun rapporterer:

"Mistanken ble ytterligere styrket da Ardin kort tid etter begynte å slette diverse Twitter-meldinger som omhandlet Assange, og så passordbeskyttet sine blogger. Bloggene er allikevel tilgjengelige via Googles arkiv, og mange av hennes innlegg illustrerte hennes problematiske forhold til menn og mannsrollen. Selv beskriver hun seg som feminist, dyrerettsaktevist, vegetarianer og kristensosialist.

Om man tar holdningene til Broderskapsrørelsen og dens leder Peter Weiderud, som har gått hardt ut mot det han kaller ytringsfrihetsfundamentalister, i betraktning, så kan det synes noe merkelig at denne organisasjonen skulle invitere Assange, som kan sies å være selve definisjonen av en ytringsfrihetsfundamentalist.

Peter Weiderud fortalte Newzglobe mandag at Anna Ardin nå er "sykemeldt" slik så mange gjerne blir i dag.

Anna Ardin kom til politiet sammen med en yngre kvinne, kun kalt "Maria",som, ifølge Nordisk Tribun:

" for noen uker siden (så) Assange på TV og ble interessert i avsløringene Wikileaks hadde kommet med. Da hun så at han skulle holde et foredrag i LO-bygget i Stockholm lørdag 14. august meldte hun seg for å hjelpe til.

Etter foredraget inviterte Assange henne på lunch og etter at de hadde spist gikk de på kino.

Når de skiltes fikk «Maria» løfte om at de skulle treffes igjen. Dagen etter ringte hun til ham, men mobilen hans var slått av. Mandag fikk hun kontakt og de møttes og dro til hennes leilighet i Enköping hvor de hadde beskyttet sex.

Morgenen etter hadde de sex igjen, men denne gangen uten kondom.
«Maria» ble nå redd for at hun kunne ha blitt smittet med noe, i verste fall HIV. Hun hevder at hun hadde krevd at ham benyttet kondom og var opprørt over at han ikke hadde gjort det om morgenen."

De to damene synes å ha hatt en politisk agenda, på mer enn en måte; en klassisk honey trap.

Verden er et merkelig sted.


...

No comments:

Post a Comment